KONTAKTNÍ CENTRUM PRO CELOU ČR
+420 841 111 128

Použití kompozitích desek místo betonových panelů při výstavbě pěší lávky v Žilině

Při návrhu nové pěší lávky v Žilině se původně zvažovalo použití betonových panelů. Po zvážení všech možností se poté zvolilo řešení s kompozitními plnými kryty výšky 50 mm. Ušetřilo se tak na hmotnosti několik desítek tun a tento parametr se promítl také na efektivnějším návrhu celé ocelové konstrukce. Kompozitní plné kryty MEA Kompozity mají také minimální nároky na údržbu, odolávají mrazu i vodě, a povrchová protiskluzová úprava je bezpečná i zimním období. Právě dokončená stavba je důležitou páteřní komunikací pro pěší a cyklisty v Žilině.

Více o kompozitích roštech a krytech po kliknutí ZDE!!!!

VIDEO - použítí kompozitů na dopravních stavbách ZDE!!!

Použití kompozitích desek místo betonových panelů při výstavbě pěší lávky v Žilině
NAŠE NAJNOVŠIE REALIZÁCIE SLEDUJTE AJ TU
Modul: Realizace - detail